Pinksterkamp 2018 – S.P.L.O.N.K.E.L.

Update! Op zaterdag 17 maart zaten we al op 95! Aanmeldingen. Dit houdt in dat het snel gaat, we hebben ca 100 plaatsen. Dus als je nog mee wilt met pinksterkamp schrijf je dan snel in op pinksterkamp@jeugdcentrumambacht.nl  

De vertrektijd stond op 1:30 dit had natuurlijk 18:30 moeten zijn!

 

2018 is begonnen! De voorbereidingen voor Pinksterkamp 2018 zijn al weken in volle gang. Het programma is bekend en de spellen staan klaar! Welke dat zijn? Dat gaan we nog niet verklappen.

18 Mei om 18:30 vertrekken we met een bus vol enthousiaste kinderen naar Brecht! Brecht is de nieuwe locatie van het Pinksterkamp van 2018! Vanaf de aankomst tot maandagmiddag hebben we het terrein en het kamphuis helemaal voor ons zelf! Daar wil je toch ook bij zijn!?

Het wordt een weekend vol sport, spel, spanning, (een klein beetje) slaap, snacks, sensatie, enz. enz. Wat kun je nog meer verwachten? Voetbal, bonte avond, kampvuur, nachttochten veel spellen en lekker eten. Dit jaar is het thema: S.P.L.O.N.K.E.L. wat dat betekend? Daar kom je achter als je met ons mee gaat.

Informatie die je graag zou willen weten!
Het Pinksterkamp is er voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren tot 18 jaar. Afhankelijk van het spel of de opdracht wordt de groep in leeftijdsgroepen gesplitst, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet kunt winnen van ‘die grote’. Tegelijkertijd is het dus absoluut niet suf ‘met de kleintjes’.

Niet alleen de spellen hebben met het thema te maken, ook bij de kerkdienst op zondag en bij de dagsluitingen staat elke keer het thema centraal.

Ieder jaar is het Pinksterkamp één van de hoogtepunten in het jeugdwerk. Kinderen, jongeren en medewerkers uit Ambacht zijn het hele weekend actief en gezellig samen. Het leuke is, dat er dus altijd bekenden zijn. Mensen waarmee je in de kerk zit (De Ark, Elimkerk of de Dorpskerk bijvoorbeeld), vrienden uit je klas, tieners die – net als jij – op catechisatie zitten en vrienden en vriendinnen van clubs in het Jeugdcentrum. Ook de medewerkers zal je vast wel kennen en de dominees komen langs.

Het weekend kost 50 euro per kind, dat moet voor vertrek overgemaakt worden via rekeningnummer: NL05 ABNA 0543 2220 04.

Wil je al wat zien van dit kamphuis kijk dan op onze facebook pagina: www.facebook.com/HJFPinksterkamp  Hier komen in de loop der tijd steeds meer dingen te staan over het Pinksterkamp. Binnenkort bekijk je hier de promofilm van het kamp en je kunt foto’s zien van vorige jaren, zo kom je al helemaal in de stemming.

Aanmelden kan heel makkelijk via pinksterkamp@jeugdcentrumambacht.nl  onder vermelding van je naam, adres, basisschool/middelbare school, telefoonnummer en emailadres ouders. Of via onderstaand contactformulier.

Heb je nog meer vragen of wil je gewoon even iemand spreken over kamp, dan kun je mailen naar pinksterkamp@jeugdcentrumambacht.nl  of bellen met: Steven de Waard (tel. 06-40753474).

Maar je kunt het ook altijd even vragen aan één van de leiding:
Jasper Overbeeke, Colin Nugteren, Merel Keuvelaar, Hans de Wit, Jasmijn Kooiman, Marloes van Gent, Jaqueline v.d. Berg, Deon Nugteren, Joukje Nugteren, Anton Boom, Bas Planken, Jaco v.d. Ree, Jan Plaisier, Wendy Schriek, Claudia van Beuzekom, Bas Alderlieste, Arja de Waard, Petra van der Linden, Pieter de Munck en onze laatste aanwinsten: Jolien Bontenbal, Rick Stolk, Carsten Plomp, Robert Rozema.

Naam

Adres

Telefoonnummer

06-nummer (ouders):

E-mail

Geboortedatum

School

 


Scroll to Top