Volleybaltoernooi

 

13 mei HJF Volleybaltoernooi
 
Zin in een gezellige en sportieve avond en wil je óók nog een bijdrage leveren aan het goede doel: Mercy Ships? Meld je dan aan en kom op 13 mei volleyballen in de Ridderhal.
 
Op zaterdagavond 13 mei 2017 sluiten we namelijk vanaf 18:30 het jeugd- en winterwerk van ons Jeugdwerk af met een spetterend volleybaltoernooi.
 
Het volleybaltoernooi is voor iedereen vanaf 15 jaar. Dus niet alleen voor leden van de clubs van het Jeugdcentrum, maar juist ook voor de catechisanten,  tienergroepen, bijbelkringen en kerkraden uit onze wijkgemeenten. Je hoeft je niet met een heel team in te schrijven, ook enkele aanmeldingen zijn welkom.
 
Dit jaar gaat het inschrijfgeld naar Mercy Ships, een organisatie die de allerarmsten gratis medische zorg en ontwikkelingshulp biedt. Mercy Ships wil mensen en middelen inzetten om, in navolging van Jezus, hoop te geven en genezing te brengen aan kansarme mensen in de armste ontwikkelingslanden. De faciliteiten die deze organisatie biedt vanaf haar hospitaalschepen, worden nergens anders aangeboden aan deze mensen.
 
Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per persoon met een maximum van 24 euro per team.
 
 
Nu al zin?! Meld je voor 7 mei aan via een reactie op deze mail
 of via 
 volleybal@jeugdcentrumambacht.nl

Scroll to Top