EO-Jongerendag

Zaterdag 6 juni in het Gelredome in Arnhem
Elke keer weer is het echt een fantastische happening. Enthousiasme, geloof en passie voor Jezus wordt gedeeld met ± 25.000 jongeren – een voetbalstadion vol! En weet je wat zo mooi is? Jij kunt erbij zijn! In de kerken en in het jeugdcentrum liggen intekenlijsten. Ga mee, vul je gegevens in en houd 14 juni vrij in je agenda voor de EO-Jongerendag.

Eind maart zullen we de kaarten gezamenlijk bestellen, zodat we als groep bij elkaar kunnen zitten in het Gelredome. Vervoer wordt geregeld. We vragen een kleine bijdrage van 5,- p.p. Geloof mij, dat is het absoluut waard! Ik hoop dat we met heel veel jongeren op 6 juni naar het Gelredome in Arnhem kunnen afreizen – om te zingen, te bidden en om feest te vieren!

Voor meer informatie kijk op www.beam.nl of aanmelden mail naar eojd@jeugdcentrumambacht.nl

Met vriendelijke groet,
Hans de Wit

Scroll to Top