P-Slag

Zaterdag 5 november was het weer zover… al tientallen jaren is het P-Slag in het eerste weekend van november. Dus ook dit jaar. Het was wel een beetje een bijzondere P-Slag. Het was namelijk de laatste keer dat het jeugdcentrum de P-Slag in deze vorm heeft georganiseerd. Ook dit jaar heeft de P-Slag weer een mooi bedrag opgeleverd. Een bedrag dat zal worden besteed aan de verbouwing van de grote zaal, waar we al jarenlang voor aan het sparen zijn. Alle gulle gevers bedankt! Natuurlijk willen we ook alle medewerkers bedanken die hebben geholpen bij de P-Slag, tijdens het opbouwen en opruimen. En natuurlijk de mensen van de P-Slagcommissie, voor hun -vaak jarenlange- inzet om telkens weer dit evenement te organiseren. Gelukkig stoppen al deze mensen er niet mee. Samen gaan we nadenken en plannen maken om zo manieren te vinden om geld in te zamelen. Geld dat nodig is om het jeugdcentrum te kunnen onderhouden, zodat de jeugd ook de komende jaren een mooie en goede plek hebben om bij elkaar te komen op de clubs en tijdens de activiteiten. 
Scroll to Top