Pinksterkamp 2017

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 mei willen we met een bus vol kinderen en jongeren afreizen naar Belgie voor weer een geweldig kampweekend. Nieuw thema. Nieuw programma.

Nieuwsgierig? Dan moet je nog heel even geduld hebben…
Binnenkort vertellen we je meer!

Kampleiding gezocht

Het pinksterkamp wordt jaarlijks georganiseerd va het jeugdwerk van de hervormde kerk in Ambacht. Tijdens dit kampweekend gaan 50-80 kinderen en jongeren mee in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Het is dan ook een enorme uitdaging om dat helemaal te mogen organiseren. Het kampweekend zit boordevol mooie spellen. Daarnaast staat een bijbels thema of verhaal centraal als een rode draad, die wordt vormgegeven door een eigen kerkdienst met een van de wijkpredikanten. Natuurlijk zorgen we ook voor lekker eten en hapjes. Voor dit kamp zijn we op zoek naar vrijwiliigers die dit kampweekend willen organiseren en ondersteunen in de volle breedte van alles wat nodig is, van PR tot en met de spellen en een gebed of dagsluiting.

 

Door de groei van het aantal kampgangers zijn we nu op zoek naar een aantal mensen . In de basis zoeken we 2 typen mensen. Iemand van 18-30 jaar die zich volop voor de kinderen/jongeren en de spellen wil inzetten en iemand van 25-50 die naast de kampgangers en het team juist aandacht kan geven aan het geestelijke deel van het programma. Natuurlijk zijn combinaties, die hierin of net hierbuiten vallen, mogelijk!

 

Denk je dat je een van deze rollen wil en kan vervullen?

Neem dan contact op met Hans de Wit (06-18059547 / jwit@caiway.nl)

Scroll to Top