De ideale clubleider is nog niet gevonden…

De ideale clubleider kan echt alles! Mooie verhalen vertellen en bidden voor de groep, zingen, een instrument bespelen, uitleggen wat Jezus kan betekenen in het leven van de clubleden. Elke week een fantastisch spel verzinnen. Creatieve opdrachten, van knutselen tot toneel, voorbereiden. De ideale clubleider heeft aandacht voor alle clubleden, kan op vriendelijke en gezellige wijze toch de orde bewaren. En… de ideale clubleider heeft ook nog eens voldoende tijd en energie om dat allemaal ook echt te doen! Zulke mensen zijn er niet veel. Toch… in het jeugdcentrum zijn mensen actief die best dichtbij dat ideaalplaatje komen!

De echt ideale clubleider is misschien nog wel beter dan hierboven staat omschreven. Die clubleider bestaat natuurlijk niet. Daarom zijn wij op zoek naar gewone mensen die zich willen inzetten voor de jeugd van onze gemeente.

 

Herken jij je , herkent u zich, maar voor een deel in de beschrijving hierboven?  Dat is al heel mooi! Wij dagen je uit om dat talent in te zetten in het jeugdwerk. Voor verschillende clubs zijn we nog op zoek naar hele gewone mensen. Mensen die vooral heel erg enthousiast zijn. Mensen die –samen met andere clubleiders– een team willen vormen. Misschien wel het ideale team!

Ga jij, gaat u, die uitdaging aan? Neem dan contact op met Hans de Wit (jwit@caiway.nl of 06-18059547). Dan kunnen we samen bekijken wat het beste past. We vinden het namelijk erg belangrijk dat vrijwilligers in het jeugdcentrum zich kunnen inzetten op een manier, in een team en op een tijd die goed bij hen past.

Scroll to Top