Pinksterkamp 2019

Update: de inschrijvingen stromen binnen. Geef zo snel mogelijk op. Vol = vol . 

U kunt zich aanmelden via onderstaande knop:

 

De voorbereidingen voor Pinksterkamp 2019 zijn al weken in volle gang. Het programma is bekend en de spellen zijn uitgedacht. Wat we gaan doen? Dat gaan we nog niet verklappen.

7 juni om 18:30 vertrekken we met een bus vol enthousiaste kinderen naar Brecht! Vanaf de aankomst tot maandagmiddag hebben we het terrein en het kamphuis helemaal voor ons zelf! Daar wil je toch ook bij zijn!?

Het wordt een weekend vol sport, spel, spanning, (een klein beetje) slaap, snacks, sensatie, enz. enz. Wat kun je nog meer verwachten? Voetbal, bonte avond, kampvuur, nachttochten veel spellen en lekker eten. Dit jaar is het thema: Tijdmachine!

Informatie die je graag zou willen weten! Het Pinksterkamp is er voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren tot 18 jaar. Afhankelijk van het spel of de opdracht wordt de groep in leeftijdsgroepen gesplitst, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet kunt winnen van ‘die grote’. Tegelijkertijd is het dus absoluut niet suf ‘met de kleintjes’.

Niet alleen de spellen hebben met het thema te maken, ook bij de kerkdienst op zondag en bij de dagsluitingen staat elke keer het thema centraal.

Ieder jaar is het Pinksterkamp één van de hoogtepunten in het jeugdwerk. Kinderen, jongeren en medewerkers uit Ambacht zijn het hele weekend actief en gezellig samen. Het leuke is, dat er dus altijd bekenden zijn. Mensen waarmee je in de kerk zit (De Ark, Elimkerk of de Dorpskerk bijvoorbeeld), vrienden uit je klas, tieners die – net als jij – op catechisatie zitten en vrienden en vriendinnen van clubs in het Jeugdcentrum. Ook de medewerkers zal je vast wel kennen en de dominees komen langs.

Het weekend kost 50 euro per kind, dat moet voor vertrek overgemaakt worden via rekeningnummer:

NL05 ABNA 0543 2220 04. O.v.v. Pinksterkamp 2019 en je naam. 

Wil je al wat zien van dit kamphuis kijk dan op onze facebook pagina: www.facebook.com/HJFPinksterkamp .

Hier komen in de loop der tijd steeds meer dingen te staan over het Pinksterkamp. Binnenkort bekijk je hier de promofilm van het kamp en je kunt foto’s zien van vorige jaren, zo kom je al helemaal in de stemming.

Bovenaan staat het formulier. Er kunnen maximaal 100 deelnemers mee, dus zorg dat je op tijd bent.

Heb je nog meer vragen of wil je gewoon even iemand spreken over kamp, dan kun je mailen of bellen met:

Steven de Waard (tel. 06-40753474 email: Stevendewaard@jeugdcentrumambacht.nl).

Maar je kunt het ook altijd even vragen aan één van de leiding: Jasper Overbeeke, Colin Nugteren, Merel Keuvelaar, Jaqueline v.d. Berg, Deon Nugteren, Joukje Nugteren, Bas Planken, Hans de Wit, Jaco v.d. Ree, Jan Plaisier, Wendy Schriek, Bas Alderlieste, Arja de Waard, Petra van der Linden, Pieter de Munck, Rens van Diggelen, Jasmijn Kooiman, Jolien Bontenbal, Carsten Plomp, Rick Stolk, Hanno Nugteren, Berthe Slurink, Hans Quist en onze laatste aanwinsten: Gerco Kant, Leanne van de Weteringh, Jarno Dorst en Tosca van den Bos.

Scroll to Top