Vossenjacht 2014

Er was al weer een jaar voorbij, dus alweer tijd voor de vossenjacht.
Het weer wat voorspeld werd, zag er heerlijk uit en dat hebben we ook zeker gehad!
Het was goed wandelweer en zeker na een poosje lopen werd het zelfs warm!

De eerste mannen zijn ‘s morgens rond een uur of 7 al richting Oosterhout vertrokken om de tocht uit te gaan zetten. Ze hebben de route gemarkeerd met paaltjes met een blauw bovenkantje. Zo weet iedereen waar hij heen moet.
Wanneer er een paaltje gevonden werd met een blauw/zwarte bovenkant betekende dat dat er een vos in de buurt te vinden was. Dit waren verkleedde personen.


< br />
Er waren een boer en een boerin, een kok en een ober, een kapper en voetballers te vinden dit jaar. Bij de vossen moesten er opdrachten gedaan worden op tijd en een aantal vragen beantwoord worden.
Iedereen deed echt super enthousiast mee en had er ook zin in.

We hadden een grote club dit jaar. Het leuke is dat de groep toch elk jaar weer een beetje lijkt te groeien. Dit jaar gingen we met 64 kinderen op pad . Deze zijn verdeeld over 6 groepen. Elke groep had 2 of 3 leiders.

D hele groep kinderen is met auto’s naar het bos in Oosterhout gebracht.
Daar zat wel even een klein puntje 😉 Door een omleiding waren er toch wel een aantal de weg kwijtgeraakt. Maar gelukkig was uiteindelijk iedereen wel op tijd in het bos om te kunnen starten!

Rond half 6 waren we weer terug in het Jjeugdcentrum. Daar hebben we met elkaar nog lekker patat met een snack gegeten en een lekker ijsje toe.
Ook hadden we daar de prijsuitreiking. De groepen zaten qua uitslag vrij dicht bij elkaar. Maar er kan er maar eentje winnen.
Dit jaar gingen, Sanne H, Sanne L, Jade S, Isa V, Olivia, Amber, Jade W, Lotte, Peter Paul, Fleur, Thijs en Dylan er met de cadeau bonnen vandoor!

Iedereen die ons geholpen heeft door te willen rijden, vos te spelen, met een groepje mee te lopen, foto’s te maken enz. Hartelijk bedankt voor jullie hulp !!

Met elkaar hebben we er zo weer een echt leuke toffe gezellige dag van kunnen maken !!

Tot volgend jaar !!!

Scroll to Top