De voorbereidingen voor Pinksterkamp 2020 zijn al weken in volle gang. Het programma is bekend en de spellen zijn uitgedacht. Wat we gaan doen? Dat gaan we nog niet verklappen.

Vrijdag 29 mei vertrekken we met een bus vol enthousiaste kinderen naar Brecht! Vanaf de aankomst tot maandagmiddag hebben we het terrein en het kamphuis helemaal voor ons zelf! Daar wil je toch ook bij zijn!?

Het wordt een weekend vol sport, spel, spanning, (een klein beetje) slaap, snacks, sensatie, enz. enz. Wat kun je nog meer verwachten? Sporten, bonte avond, kampvuur, nachttochten veel spellen en lekker eten. Dit jaar is het thema: ‘Er was eens…’

Informatie die je graag zou willen weten! Het Pinksterkamp is er voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren tot 18 jaar. Afhankelijk van het spel of de opdracht wordt de groep in leeftijdsgroepen gesplitst, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet kunt winnen van ‘die grote’. Tegelijkertijd is het dus absoluut niet suf ‘met de kleintjes’.

Niet alleen de spellen hebben met het thema te maken, ook bij de kerkdienst op zondag en bij de dagopeningen staat elke keer het thema centraal.

Ieder jaar is het Pinksterkamp één van de hoogtepunten in het jeugdwerk. Kinderen, jongeren en medewerkers uit Ambacht zijn het hele weekend actief en gezellig samen. Het leuke is, dat er dus altijd bekenden zijn. Mensen waarmee je in de kerk zit (De Ark, Elimkerk of de Dorpskerk bijvoorbeeld), vrienden uit je klas, tieners die – net als jij – op catechisatie zitten en vrienden en vriendinnen van clubs in het Jeugdcentrum. Ook de medewerkers zal je vast wel kennen en de dominees komen langs.

Het weekend kost 50 euro per kind, dat moet voor vertrek overgemaakt worden via rekeningnummer: NL05 ABNA 0543 2220 04. O.v.v. Pinksterkamp 2020 en de naam van de deelnemer. Overigens mag geld geen belemmering zijn. Daarom kunt u aangeven als het financieel niet mogelijk is. We zullen dat (uiteraard) met vertrouwelijkheid behandelen.

Inschrijven kan via deze link:
Door het gebruik van onderstaand formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens. Wat wij daarmee doen staat in onze privacyverklaring.

https://forms.gle/oDnHf24juMBd3R9n9

Let op! Dit is de enige manier om in te schrijven. Er kunnen maximaal 100 deelnemers mee, dus zorg dat je op tijd bent.

Wil je al wat zien van dit kamphuis kijk dan op onze facebook pagina: www.facebook.com/HJFPinksterkamp
Hier komen in de loop der tijd steeds meer dingen te staan over het Pinksterkamp. Binnenkort bekijk je hier de promofilm van het kamp en je kunt foto’s zien van vorige jaren, zo kom je al helemaal in de stemming.
Of met de kampfilm

Heb je nog meer vragen of wil je gewoon even iemand spreken over kamp, dan kun je mailen of bellen met:

Steven de Waard (tel: 06-40753474 email: Stevendewaard@jeugdcentrumambacht.nl).

Maar je kunt het ook altijd even vragen aan één van de leiding: Colin Nugteren, Deon Nugteren, Jaco v.d. Ree, Wendy Schriek, Bas Alderlieste, Arja de Waard, Petra van der Linden, Pieter de Munck, Rens van Diggelen, Jasmijn Kooiman, Jolien Bontenbal, Carsten Plomp, Rick Stolk, Berthe Slurink, Hans Quist, Gerco Kant, Leanne van de Weteringh, Jarno Dorst, Tosca van den Bos, Judith Molenaar, Anne-Ruth van der Knijff en Robert de Waard.