Kinder- en jeugdclubs

Het jeugdwerk vind plaats in het Hervormd Jeugdcentrum aan de Vijverhof in Hendrik-Ido-Ambacht en is voor jongeren tussen de 6 en 20 jaar. Het jeugdwerk vindt centraal plaats vanuit de Hervormde Gemeenten wijk Dorp, wijk Elim en wijk Ark.

Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar is er de Gideonsbende op vrijdagavond. Jongens kunnen daarna overstappen naar de jongensclub ’t Thuishonk op vrijdagavond en de meiden kunnen ervoor kiezen om naar de meisjesclub De Wegwijzer op maandagavond te gaan. Ook is er iedere maandagavond Hobbyclub. Deze 3 clubs zijn voor de leeftijden van 9 t/m 12 jaar.

Als je 12 bent kun je naar Hap!. Dit is zondagavond om 19.15 en eindigt met een hapje en een drankje.

Vanaf 16+ is de jeugdclub What’s Next opgericht, waar we eerst met elkaar gaan eten.

Wij vragen geen contributie voor het bezoeken van de clubs. We zijn blij met iedereen die er is en we zijn blij dat ouders en verzorgers hun kinderen stimuleren om naar de club te gaan. De kosten die gemaakt worden voor de clubs, zijn gedragen door het Hervormd Jeugdcentrum. We hebben er bewust voor gekozen om geen contributie te vragen voor de clubavonden, om zo iedereen de mogelijkheid te geven om een clubavond te bezoeken.

Wilt u het jeugdwerk steunen door middel van een bijdrage voor de kosten van het eten, de spellen, creativiteit, etc. Dan kunt u dit overmaken naar NL05 ABNA 0543222004 t.n.v. Hervormd Jeugd Federatie. Dank voor uw gift!

Schuiven naar boven